Σάστρε: «Παλεύει για τα πάντα ο ΠΑΟΚ – Ευχαριστώ για την ευκαιρία»

Σάστρε: «Παλεύει για τα πάντα ο ΠΑΟΚ – Ευχαριστώ για την ευκαιρία»

Ο Ζοάν Σάστρε μίλησε για την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Ζόαν Σάστρε, με τον Ισπανό αμυντικό να παραμένει κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 25χρονος παίκτης παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μίλησε για την μέχρι τώρα εμπειρία του στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός μπακ του ΠΑΟΚ:

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Ηταν μία πολύ ωραία εμπειρία, μία πάρα πολύ όμορφη σεζόν, με υποδέχθηκαν πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα που παλεύει για το Πρωτάθλημα και την Ευρώπη, παλεύει για τα πάντα.

Στην Ελλάδα πέρασα πολύ καλά ως τώρα. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, αυτό αποτελεί κίνητρο για εμένα».

Για την απόφασή του να φύγει από την Μαγιόρκα: «Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση γιατί μεγάλωσα εδώ, αλλά ο καθένας χρειάζεται κάποια στιγμή να φύγει και να παίξει, να παίρνει λεπτά συμμετοχής.

Μεγάλωσα στην Μαγιόρκα και ποδοσφαιρικά και σαν χαρακτήρας. Αισθάνομαι ότι με εκτίμησαν πολύ στην Μαγιόρκα, έχω δεθεί με τον κόσμο, πάντα θα τους υποστηρίζω και είμαι δεμένος. Πάντα θα είμαι εδώ αν με χρειάζεται η Μαγιόρκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ