Ολυμπιακός: Νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ο Κώστας Καραπαπάς

Ολυμπιακός: Νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ο Κώστας Καραπαπάς

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναλαμβάνει την ευθύνη από την 1/7 - Ανακοινώθηκε το «αντίο» με την Λίνα Σουλούκου.

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με την Λίνα Σουλούκου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Κώστα Καραπαπά να είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής των Πειραιωτών.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωσή τους, η συνεργασία τους με την Λίνα Σουλούκου θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου και από την 1η Ιουλίου ο Κώστας Καραπαπάς θα είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της πειραϊκής ΠΑΕ.

Οι πρωταθλητές ευχαρίστησαν την Λίνα Σουλούκου για την προσφορά της στον σύλλογο και της ευχήθηκαν τα καλύτερα στα επόμενα κεφάλαια της ζωής της. «Η οικογένεια του Ολυμπιακού την ευχαριστεί και της εύχεται τα καλύτερα στα επόμενα κεφάλαια της ζωής της», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους οι Ερυθρόλευκοι, που γνωστοποιούν παράλληλα ότι: «Τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει από 1/7 ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Καραπαπάς».

Η ανακοίνωση:

«Η κ. Λίνα Σουλούκου από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Συλλόγου διέγραψε μια πορεία γεμάτη επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε κορυφαία συλλογικά όργανα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως το ECA (European Club Association).

Με τις εξαιρετικές της γνώσεις για το ποδόσφαιρο, το ήθος και την εργατικότητα της, κατέγραψε μια απολύτως επιτυχημένη πορεία στη διοίκηση του Συλλόγου.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την ευχαριστεί και της εύχεται τα καλύτερα στα επόμενα κεφάλαια της ζωής της.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει από 1/7 ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Καραπαπάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ