«Παναθηναϊκός για Σλιμανί»

«Παναθηναϊκός για Σλιμανί»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής «O Jogo», ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον σπουδαίο επιθετικό Ισλάμ Σλιμανί.

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό και σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» ο Αλγερινός Ισλάμ Σλιμανί, που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενδιαφέρει σοβαρά τους «πράσινους».

Στο δημοσίευμα των Πορτογάλων αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ψηλά στη λίστα του για την επίθεση τον Αλγερινό σέντερ φορ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023 με τη Σπόρτινγκ, με το τριφύλλι να αναζητεί τρόπους για να τον αποκτήσει.

Είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε καλύπτοντας ένα μέρος των αποδοχών του τελευταίου έτους του συμβολαίου του προκειμένου να τον πάρει ως ελεύθερο.

Ο Σλιμανί δεν έχει μέλλον στη Σπόρτινγκ, μιας και ο προπονητής του συλλόγου, Ρούμπεν Αμορίμ, τον έχει θέσει επί της ουσίας εκτός ομάδας από τον Απρίλιο και από τη διοίκηση του είχαν μεταφέρει πως πρέπει να βρει ομάδα.

Πέρσι είχε 28 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ, με 8 γκολ και 2 ασίστ έως τον Ιανουάριο, αφού στη συνέχεια έμεινε εκτός πλάνων.

Πρόκειται φυσικά για έναν σπουδαίο επιθετικό, με πολύ μεγάλη εμπειρία και με συμμετοχή σε σπουδαίες ομάδες και μεγάλα πρωταθλήματα. Έχει παίξει στην Premier League με τις φανέλες της Νιούκαστλ και της Λέστερ, έχει αγωνιστεί σε Μονακό και Λυόν στη Γαλλία, όπως και στη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, ενώ θεωρείται το… κανόνι της Εθνικής Αλγερίας, έχοντας 41 γκολ σε 88 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ