«Στο στόχαστρο της Νόρκεπινγκ ο Τάνκοβιτς»

«Στο στόχαστρο της Νόρκεπινγκ ο Τάνκοβιτς»

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ και η Νόρκεπινγκ φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Εκτός ΑΕΚ αναμένεται να βρει η επόμενη σεζόν τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς που δεν υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Σουηδός άσος μπορεί να έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ένωση, ωστόσο έχει ενημερωθεί πως βρίσκεται εκτός πλάνων και θα πρέπει να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του.

Ο Τάνκοβιτς έχει πέραση στη χώρα του και εκτός από τη Χάμαρμπι που ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportbladet» και η Νόρκεπινγκ τον έχει στη λίστα της.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Τάνκοβιτς θα επιστρέψει στην πατρίδα του και αυτό που μένει να φανεί είναι για ποιον σύλλογο θα το κάνει, αλλά και με ποιον τρόπο. Αν δηλαδή η ΑΕΚ τον αφήσει ελεύθερο ή αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει ένα ποσό στην Ένωση για να τον κάνει δικό της.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε 22 φορές, τις περισσότερες εκ των οποίων ως αλλαγή, και είχε στο ενεργητικό του μόλις ένα γκολ με μία ασίστ.

Για τον Τάνκοβιτς είναι πολύ σημαντικό να βρει μία ομάδα που θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής αφού εκτός των άλλων θέλει να επιστρέψει στην Εθνική Σουηδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ