«Αυτός αντικαθιστά τον Καμαρά στον Ολυμπιακό» – Ιταλικές αποκαλύψεις για Ντεϊόλα (vid)

«Αυτός αντικαθιστά τον Καμαρά στον Ολυμπιακό» – Ιταλικές αποκαλύψεις για Ντεϊόλα (vid)

Σύμφωνα με το «Tuttomercatoweb», οι Ερυθρόλευκοι ενδεχομένως να κινηθούν για την απόκτηση του υψηλόσωμου Ιταλού χαφ, εάν πουληθεί ο Μαντί Καμαρά.

Μετά τον 18χρονο επιθετικό της Ιντερ, Ντένις Κουράτολο, οι Ιταλοί βάζουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και τον 26χρονο χαφ, Αλεσάντρο Ντεϊόλα, που αγωνίζεται στην Κάλιαρι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Tuttomercatoweb» οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του υψηλόσωμου Ιταλού (1/8/1995, 1.90 μ.) κεντρικού μέσου και ενδεχομένως να κινηθούν για την περίπτωσή του, εάν πουληθεί ο Μαντί Καμαρά.

«Η ελληνική ομάδα θέλει τον Ντεϊόλα ως αντικαταστάτη του Μαντί Καμαρά σε περίπτωση πώλησης του τελευταίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του «Tuttomercatoweb» για το υποτιθέμενο «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον 26χρονο μέσο της Κάλιαρι.

Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία είχε 36 συμμετοχές, με 6 γκολ και 1 ασίστ σε 2.306 λεπτά, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την Κάλιαρι είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Συνολικά με την πρώτη ομάδα της Κάλιαρι έχει 104 συμμετοχές, με 9 γκολ και 3 ασίστ, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί 38 ματς με τη δεύτερη ομάδα του ιταλικού συλλόγου (Primavera), έχοντας 6 γκολ. Η χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το transfemarkt, ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ εκτός από την Κάλιαρι έχει αγωνιστεί επίσης στις Σπέτσια, Πάρμα και Λέτσε.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ