Έρχεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Αντρέ Ρικάρντο! (vids)

Έρχεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Αντρέ Ρικάρντο! (vids)

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Αντρέ Ρικάρντο, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο του βορρά και αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει ολοκληρώσει ήδη τη μεταγραφή του Νίκολας Κουαλιάτα, όμως την ίδια ώρα «τρέχει» το πλάνο για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση στα πλάγια της επίθεσης.

Ο Ράφα Σοάρες είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Δικέφαλο του βορρά, όμως φαίνεται πως δεν θα είναι ο μόνος, καθώς ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Αντρέ Ρικάρντο.

Ο ποδοσφαιριστής της Φαμαλικάο είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετές μέρες και πλέον αναμένεται να έρθει στη συμπρωτεύουσα τη Δευτέρα (20/6) ώστε να ανακοινωθεί επίσημα.

Η συμφωνία με τον παίκτη είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και αναμένεται να πάρει ένα ποσό περίπου στις 300.000 τον χρόνο. Ένα deal που είναι οριστικό, με την «Α’ Bola να επιβεβαιώνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι θέμα χρόνου να επισημοποιήσει την απόκτηση του.

Ο Ρικάρντο ενώ είχε πρόταση ανανέωσης από την πορτογαλική ομάδα επέλεξε να πει «όχι» και να μείνει ελεύθερος, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει στη Φαμαλικάο μόνο τα τροφεία του 21χρονου μεσοεπιθετικού που είναι ένα ποσό περίπου στις 300.000 ευρώ.

Ο νεαρός εξτρέμ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του αναμένεται να μπει στις προπονήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά να βρεθεί στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ