Βαγγέλης Μαρινάκης για τα 12 χρόνια στον Ολυμπιακό: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Βαγγέλης Μαρινάκης για τα 12 χρόνια στον Ολυμπιακό: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τα «χρυσά» 12 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του κορυφαίου συλλόγου της χώρας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από 12 χρόνια (18 Ιουνίου 2010) ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού και έκανε πράξη το όνειρο κάθε οπαδού των Πειραιωτών.

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ γιγάντωσε τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα και πλέον θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο.

Παράλληλα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του ο Ολυμπιακός σάρωσε στους τίτλους, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο την «ψαλίδα» από τους αντιπάλους του, κατέγραψε ανεπανάληπτες πορείες στην Ευρώπη, ενώ θριάμβευσε και στον Ερασιτέχνη, πανηγυρίζοντας αμέτρητους εγχώριους αλλά και ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο άνθρωπος που αποτελεί το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, με αφορμή τη συμπλήρωση 12 χρόνων από την ημέρα που ανέλαβε έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα, τονίζοντας πως «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

«2010-2022: 12 χρόνια με θριάμβους για τον Ολυμπιακό μας, 12 χρόνια με αμέτρητους τίτλους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η Ιστορία του Θρύλου του ελληνικού αθλητισμού γεμίζει χρυσές σελίδες κι εμείς γεμίζουμε υπερηφάνεια και δύναμη για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!» αναφέρει στην ανάρτηση του ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ