«Στέλνουν» Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ οι Σέρβοι

«Στέλνουν» Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ οι Σέρβοι

Σύμφωνα με Σέρβικα ΜΜΕ, ο 47χρονος τεχνικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ασπρόμαυρων» για να αντικαταστήσει στον Λουτσέσκο στον πάγκο.

Αν και στον ΠΑΟΚ διαψεύδουν ότι τίθεται θέμα αντικατάστασης του Ράζβαν Λουτσέσκου, εντούτοις τα σενάρια που θέλουν τον δικέφαλο να ενδιαφέρεται για διάφορα ονόματα, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Για παράδειγμα σύμφωνα με την Mozzartsport άνθρωποι του δικεφάλου βλέπουν με καλό μάτι τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που τη δεδομένη στιγμή πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με τον Ερυθρό Αστέρα. Για την ακρίβεια η ομάδα του είναι πρώτη με 43 βαθμούς, έχοντας 14 νίκες, 1 ισοπαλία με μόλις μία ήττα (ακολουθεί η Παρτιζάν με 39β.).

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου έχει υπογράψει συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον σύλλογο του Βελιγραδίου, τη ώρα που ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς έχει δηλώσει πως η ομάδα του επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας τους για παραπάνω έτη.

Επίσης το ρεπορτάζ των Σέρβων γράφει πως ο 47χρονος τεχνικός είχε πρόταση το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο προτίμησε να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Το αν θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, είναι κάτι που θα φανεί τις προσεχείς ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ