ΠΑΟΚ : Παίρνουν ευκαιρίες Μουλέν και Μιχόγεβιτς

ΠΑΟΚ : Παίρνουν ευκαιρίες Μουλέν και Μιχόγεβιτς

Τις δικές τους ευκαιρίες αναμένεται να πάρουν οι Μιχόγιεβιτς και Μουλέν από τον Λουτσέσκου στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου να σχηματίζουν μια πρώτη εικόνα για την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Οι Τιμπόλτ Μουλέν και Μάρκο Μιχόγιεβιτς ήρθαν στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, προκειμένου να βοηθήσουν, ειδικά ο Γάλλος, άμεσα, ενώ δεύτερος μελλοντικά, τον ΠΑΟΚ. Μέχρι στιγμής ο Γάλλος μέσος έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια, ως αλλαγή, καταγράφοντας τα πρώτα του λεπτά με την ασπρόμαυρη φανέλα. Κατάφερε σε 34 λεπτά να έχει 4 μεταβιβάσεις και 2 κλεψίματα. Οι λόγοι που δεν πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο 38χρονος ποδοσφαιριστή ήταν καθαρά αγωνιστικοί, ανέτοιμος, αλλά και κάποιους τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω.

Από την άλλη πλευρά  Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δεν έχει καταγράψει χρόνο συμμετοχής με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά  καθώς η αμυντική του δικεφάλου του Βορρά είναι φέτος από τα δυνατά του στοιχεία. Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Ανχελ Κρέσπο έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο που δύσκολα ένας τρίτος θα μπορέσει να τους το χαλάσει.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που εμφανίζεται ευχαριστημένος από την συμπεριφορά τους στα αποδυτήρια, όσο και από τα όσα βλέπει στις προπονήσεις αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους επόμενους αγώνες και στους δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους γνωρίζει και το ποδοσφαιρικό κοινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ