Χοντρό κράξιμο στον «Τίγρη» από τους ΑΕΚτζήδες για τα διαρκείας (pics)

Χοντρό κράξιμο στον «Τίγρη» από τους ΑΕΚτζήδες για τα διαρκείας (pics)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για το νέο γήπεδο και οι τιμές τους δεν άρεσαν καθόλου στον κόσμο που ξέσπασε στα social media κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/6) η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της «Opap Arena», με τους οπαδούς της Ένωσης να ξεσπούν στα social media. Στο στόχαστρο ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» να θεωρεί λίγο πολύ πως ο «Τίγρης» τον κοροϊδεύει.

Με πιο φτηνό διαρκείας το 300άρι για τους οργανωμένους, πολλοί αναρωτιούνται στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της ΠΑΕ, «πού θα ήταν οι τιμές αν είχαμε και Ευρώπη» ενώ κάποιοι αναφέρουν χιουμοριστικά πως θα πρέπει να δώσουν ένα… νεφρό ή ένα χωράφι για να καταφέρουν να πληρώσουν το διαρκείας.

Η πλειοψηφία των σχολίων πάντως βγάζει οργή και αγανάκτηση προς τον Μελισσανίδη και την ΠΑΕ αφού μετά από τόσα χρόνια αναμονής, ο κόσμος βλέπει πως δεν θα μπορεί να βρεθεί στο γήπεδο. «Ντροπή» και «ξεφτίλα» είναι επίσης δύο από τους χαρακτηρισμούς που κυριαρχούν, με τη νέα σεζόν να μην ξεκινάει και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ