Σβαμπ: «Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ, ελπίζω να βρεθεί λύση»

Σβαμπ: «Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ, ελπίζω να βρεθεί λύση»

Ο Αυστριακός μέσος μίλησε για το μέλλον του και έδωσε προτεραιότητα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο του Βορρά βρίσκεται ο Στέφαν Σβαμπ, με τον Αυστριακό να επιθυμεί την παραμονή του και να δίνει προτεραιότητα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του.

«Το μέλλον μου θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνω στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τις οποίες πρέπει να μιλήσουμε. Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, όλα είναι ανοιχτά. Προτεραιότητα είναι να βρεθεί λύση με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε και πρόσθεσε: «Και οι δύο πλευρές ελπίζουμε ότι θα βρούμε τη λύση. Πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια στην Ελλάδα, μου ταιριάζει ποδοσφαιρικά και προσωπικά. Θα μπορούσα κάλλιστα να με φανταστώ κι άλλη χρονιά εκεί…».

Ερωτηθείς για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ραπίντ Βιέννης και της LASK, ανέφερε: «Ο Dietmar Kühbauer (σ.σ. προπονητής της LASK) ξέρει ότι θέλω να μείνω στο εξωτερικό. Παρόμοια είναι η κατάσταση και για τη Ραπίντ! Αν επέστρεφα στην Αυστρία, θα ασχολούμουν με τη LASK και τη Ραπίντ».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σβαμπ πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 51 συμμετοχές, έχοντας 5 γκολ και 5 ασίστ σε 2.729 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ