Κουρμπέλης: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά τόσο στους εαυτούς μας όσο και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού»

Κουρμπέλης: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά τόσο στους εαυτούς μας όσο και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε το... σύνθημα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες του φανέλες εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο αρχηγός των «πρασίνων», Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για την νέα χρονιά που έρχεται αλλά και για τους στόχους τους οποίους θα… κυνηγήσει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για το γεγονός ότι τα ονόματα έχουν τις φανέλες: «Είναι πολύ όμορφο γιατί βάζω τον εαυτό μου και εγώ σε αυτή τη θέση και θα μου άρεσε να γίνει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον και να βλέπουμε τα ονόματα μας στις φανέλες. Είναι μια πολύ όμορφη κίνηση»

Για τη νέα σεζόν τι ελπίζεις: «Θα ευχηθώ να έχουμε όλοι υγεία γιατί είναι το παν. Κατά δεύτερον κλείσαμε την χρόνια με ωραίο τρόπο και ελπίζουμε σε κάτι ανάλογο και καλύτερο τη φετινή σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά τόσο στους εαυτούς μας όσο και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού»

Για το γεγονός ότι θα ξεκινήσει κανονικά με την ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η περσινή χρόνια ήταν δύσκολη για μένα. Τώρα θέλει δουλειά, αφού μας το επιτρέπει και το σώμα μας. Το κεφάλι κάτω και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας»

Για το αν αρχίζει με άλλο αέρα: «Όταν κλείνεις τη χρόνια με κατάκτηση ενός τροπαίου σίγουρα ξεκινάς τη νέα με καλύτερους οιωνούς και ψυχολογία».

Παλάσιος: «Σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά την σεζόν»

Από την πλευρά του ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Σεμπαστιάν Παλάσιος τόνισε με την σειρά του: «Αρχικά θα έλεγα ότι είναι μια παρά πολύ ωραία φανέλα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία και να ξεκινήσουμε παρά πολύ καλά τη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ