ΠΑΟΚ : Το ξανά σκέφτονται για Αζεβέδο

ΠΑΟΚ : Το ξανά σκέφτονται για Αζεβέδο

Ο Μάρσιο Αζεβέδο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά

Ο Μάρσιο Αζεβέδο αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με σκοπό βοηθήσει το αριστερό άκρο της άμυνας του δικεφάλου. Με την άφιξη του Γιαννούλη του καλοκαίρι ίσως τα δεδομένα να αλλάξουν για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Ο 32χρονος αμυντικός ήρθε στις αρχές του Γενάρη στην Τούμπα προκειμένου να βοηθήσει αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ για να πετύχει τους στόχους του. Ο Βραζιλιάνος που ήρθε ανέτοιμος και με λίγα περισσότερα κιλά μπήκε σε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης. Κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής συμπληρώνοντας 277 λεπτά συμμετοχής με την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ μετράει 1 ασίστ, 10 κλεψίματα και 2 επεμβάσεις.

Ένας δεύτερος και ίσως πιο σημαντικός λόγος είναι πως βρήκε απέναντι του τον εξαιρετικό Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος που είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ως αριστερό μπακ βγάζει μάτια και σε αυτή τη θέση αναγκάζοντας τον Ρουμάνο τεχνικό να κρατήσει τον Αζεβέδο στον πάγκο.

Στον δικέφαλο δείχνουν να το ξανά σκέφτονται αν θα προχωρήσουν το καλοκαίρι στην ανανέωση του συμβολαίου του Αζεβέδο. Η παραμονή του θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το πλάνο που θα ετοιμάσει ο Λουτσέσκου για την ομάδα που θέλει να στήσει τη νέα χρονιά. Αν δηλαδή θα αγωνίζεται ο Βιεϊρίνια στην θέση του αριστερού μπακ, αλλά και η δεδομένη επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη στο ρόστερ της ομάδας που κάνει μια εξαιρετική χρονιά με την φανέλα του Ατρομήτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ