Ζινκερνάγκελ: Δείτε όλα τα γκολ του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (vid)

Ζινκερνάγκελ: Δείτε όλα τα γκολ του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (vid)

Ο Δανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Ελλάδα και αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό – Δείτε όλα τα γκολ που έβαλε πέρσι με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, καθώς το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός ήρθε χθες στην Ελλάδα για να υπογράψει και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους Πειραιώτες, αφού οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα τόσο με τον ίδιο όσο και με την Γουότφορντ στην οποία ανήκει ο 27χρονος.

Οι πρωταθλητές αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώσουν τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος θα αναχωρήσει για την Αυστρία, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Μια σπουδαία μεταγραφή για τους Ερυθρόλευκους, που βάζουν στο ρόστερ τους έναν πολύ ποιοτικό εξτρέμ, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, στην οποία είχε 50 συμμετοχές, με 7 γκολ και 10 ασίστ σε 3.420 λεπτά με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Δανός είχε δοθεί ως δανεικός από την Γουότφορντ στους Reds και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Στιβ Κούπερ να ανέβει στην Premier League.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα γκολ που πέτυχε με την βρετανική ομάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ