Ολυμπιακός: Ολοι θέλουν τον Σισέ!

Ολυμπιακός: Ολοι θέλουν τον Σισέ!

Αυξάνονται συνεχώς οι μνηστήρες για τον Σενεγαλέζο του Ολυμπιακού – Ποιοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πραγματοποίησε πέρσι ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός εδραιώθηκε στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού και έβαλε τη σφραγίδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα πήρε το Κόπα Αφρικα με την εθνική του ομάδα, αλλά και την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Ο 26χρονος σέντερ μπακ πραγματοποίησε 40 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα και είχε 6 γκολ και 2 ασίστ, με τον Αφρικανό στόπερ να ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και να προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων από την Αγγλία, αλλά και την Γαλλία, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν ότι οι Μπράιτον, Γουότφορντ, Γουέστ Χαμ και Έβερτον έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, για τον οποίο ενδιαφέρεται επίσης η Ρεν, αλλά και αρκετοί ακόμα σύλλογοι της Γηραιάς Ηπείρου. Η γαλλική ομάδα μάλιστα πούλησε τον Μαροκινό στόπερ Αγκέρντ στην Γουέστ Χαμ και έβαλε στα ταμεία της 35 εκατ. ευρώ, γεγονός που της δίνει πλέον την οικονομική δυνατότητα να κινηθεί για την απόκτηση του Παπέ Αμπού Σισέ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ πλέον η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ. Εχει 12 συμμετοχές με την εθνική ομάδα και 1 γκολ, με τον υψηλόσωμο στόπερ των πρωταθλητών να έχει πλέον εδραιωθεί στις κλήσεις του Αλιού Σισέ και να είναι σχεδόν δεδομένη η συμμετοχή του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ