Δεν αλλάζει στάση ο Βέλεθ, ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό

Δεν αλλάζει στάση ο Βέλεθ, ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό

Ο Φραν Βέλεθ θεωρεί «ευκαιρία ζωής», που αλλάζει το οικονομικό στάτους της οικογένειάς την πρόταση της Άλ Φατέχ και ζητάει επίμονα να φύγει ή να ανανεώσει με διπλάσια χρήματα!

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Φραν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό μπακ να θεωρεί «ευκαιρία ζωής» την προοπτική της Άλ Φατέχ και να ζητάει επίμονα να φύγει από το Τριφύλλι ή να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πράσινους με διπλάσια χρήματα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό ύψους 200.000 € για να αποκτήσει τον Ιβηρα κεντρικό αμυντικό, αλλά οι Κυπελλούχοι απάντησαν αρνητικά, αφού το συγκεκριμένο ποσό είναι αρκετά χαμηλό και δεν καλύπτει τις απαιτήσεις τους.

Παρά τα ρεπορτάζ που ήθελαν την Άλ Φατέχ να έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση, μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει κάποια νέα προσφορά στα γραφεία του Τριφυλλιού, με τον Ισπανό αμυντικό, ωστόσο, να είναι ξεκάθαρος πως είτε θα ανανεώσει με τα διπλάσια είτε θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για να μετακομίσει στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Η Άλ Φατέχ έχει στρώσει… κόκκινο χαλί στον Φραν Βέλεθ, ο οποίος θεωρεί ότι είναι «ευκαιρία ζωής» η μεταγραφή στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, καθώς ενδεχόμενη μετακόμισή του εκεί θα αλλάζει το οικονομικό στάτους της οικογένειάς του. Ο ατζέντης του Ισπανού χειρίζεται την υπόθεση, με τον Βέλεθ να εμμένει στην αρχική του στάση του. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με τα 200.000 € που προσφέρει η Άλ Φατέχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ