Άβιλα: «Ιστορικός σύλλογος ο Ολυμπιακός – Ανυπομονώ να βρεθώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας» (vid)

Άβιλα: «Ιστορικός σύλλογος ο Ολυμπιακός – Ανυπομονώ να βρεθώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας» (vid)

O Γκοζάλο Άβιλα είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού με τον Ισπανό αμυντικό να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις με τα Ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην ανακοίνωση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή καθώς πλέον ο Γκονζάλο Αβιλα Γκορντόν είναι και επίσημα παίκτης των Ερυθρόλευκων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ισπανός ακραίος δεξιός οπισθοφύλακας έρχεται στο λιμάνι για να δώσει λύσεις και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την άμυνα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, ο 24χρονος προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, αναφέροντας μεταξύ άλλων την παρουσία των οπαδών της ομάδας, αλλά και την ιστορία του συλλόγου στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι δηλώσεις του Γκονζάλο Άβιλα:

«Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει 47 πρωταθλήματα, ότι ο κόσμος δημιουργεί σπουδαία ατμόσφαιρα εδώ, μια ατμόσφαιρα πολύ όμορφη, που ανυπομονώ να νιώσω και να ζήσω. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος σε όλους τους τομείς, που συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά γνωρίζω και για τα πρωταθλήματα που έχει και όλα όσα έχει κατακτήσει.

Προσωπικός μου στόχος είναι να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής, να αποκτήσω εμπειρία, να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα, γι’ αυτό άλλωστε έχω έρθει, και οι στόχοι μου θα είναι εκείνοι που ο σύλλογος έχει καθορίσει και θέλει να κατακτήσει, να εξελιχθώ λοιπόν σαν ποδοσφαιριστής και να εκπληρώσω τους στόχους του συλλόγου.

Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους μας εδώ στο γεμάτο γήπεδο, να τους γνωρίσω και να νιώσω ό,τι κι εκείνοι και τη μεγάλη τους στήριξη σε όλα τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ