Κοτάρσκι: «Τεράστια πρόκληση για μένα ο ΠΑΟΚ»

Κοτάρσκι: «Τεράστια πρόκληση για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα του ομάδα.

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε σήμερα (Παρασκευή 24/6) λίγο μετά τις 13:00 ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο 22χρονος Κροάτης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή στο νέο συμβόλαιό του με τους «ασπρόμαυρους».

Ο ίδιος μίλησε πάντως στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και θυμήθηκε τα παιχνίδια του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ, όταν αυτός αγωνιζόταν στον «Αίαντα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοτάρσκι:

«Είμαι πολύ φιλόδοξος κι είμαι εδώ για να μάχομαι για νίκες και να κερδίσω τίτλους. Με τον ΠΑΟΚ μπορώ να το κάνω αυτό. Ένα από τα βασικά κίνητρα ήταν -ασφαλώς- και ο κόσμος. Ένα τεράστιο κοινό, το μεγαλύτερο κοινό στην Ελλάδα, είναι τεράστια πρόκληση για μένα. Έχω μιλήσει και παίκτες και προπονητές, που όλοι με προέτρεψαν να έρθω εδώ. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου κι ελπίζω ότι θα είναι αρκετό, για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.

«Θυμάμαι ότι ήταν ένα σκληρό παιχνίδι (σ.σ. αγωνιζόμενος με τον Άγιαξ κόντρα στον ΠΑΟΚ) κι ότι η ατμόσφαιρα ήταν τρελή. Έχουν περάσει 3 χρόνια, αλλά μου έχουν μείνει στο μυαλό εκείνες οι εικόνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ