«Τεστ» Νο2 για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία

«Τεστ» Νο2 για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους θα δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν Φορτούνα Ντίσελντορφ (19.00, Cosmote Sport 1).

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν απέναντι στη Ριντ εμφανίστηκε «μουδιασμένος» από την προετοιμασία και ηττήθηκε με 2-0. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς ήταν «βαριά» και παρότι γενικότερα είχαν τον έλεγχο στο παιχνίδι έκαναν πρεμιέρα στα φιλικά επί αυστριακού εδάφους με το αριστερό, αν και στο πρώτο ημίχρονο έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο, τηρουμένων και των αναλογιών.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει σήμερα το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους στο πλαίσιο της προετοιμασίας που γίνεται εν όψει και της επίσημης έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν σήμερα τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 10η θέση της 2ης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και να δοκιμάσει διάφορους σχηματισμούς σε αυτό το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο οποίος συνολικά θα δώσει έξι αναμετρήσεις μέχρι και τον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

25 Ιουνίου 2022 19:00

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ολυμπιακός

27 Ιουνίου 2022 19:00

Ολυμπιακός – Κρακόβια

29 Ιουνίου 2022 19:00

Σλάβια Πράγας – Ολυμπιακός

1 Ιουλίου 2022 16:30

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός

2 Ιουλίου 2022 16:30

Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός

9 Ιουλίου 2022 20:30 / «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – ΑΖ Άλκμααρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ