«Ο Μπλάνκο θέλει Ευρώπη»

«Ο Μπλάνκο θέλει Ευρώπη»

Προτεραιότητα στην Ευρώπη φέρεται να δίνει ο Ντομίνγκο Μπλάνκο που παραμένει ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Από ανατροπή σε ανατροπή πηγαίνει η υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο που παραμένει ένας από τους πιο μεγάλους στόχους του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Παρότι ο Αργεντινός έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει με την Ιντεπεντιέντε και να ψάξει νέο σταθμό για την καριέρα του, η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη καθώς τα οικονομικά «θέλω» των εκπροσώπων του που κατέχουν τα δικαιώματα του είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Τελευταία ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για τον Μπλάνκο είναι η Ατλέτικο Μινέιρο, ωστόσο ο δημοσιογράφος, Μπέτο Γκέρα αποκάλυψε πως οι Βραζιλιάνοι δεν ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 27χρονου.

«Οι πληροφορίες που έχω είναι πως η Ατλέτικο αξιολόγησε τον παίκτη, αλλά τελικά δεν ενδιαφέρεται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει πως προτεραιότητα του Μπλάνκο εξακολουθεί να είναι η Ευρώπη, παρότι ο Αργεντινός δεν έχει ακόμα στα χέρια του κάποια επίσημη πρόταση. Το να ανανεώσει το συμβόλαιό του ήταν προτεραιότητα της Ιντεπεντιέντε, όμως ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση και ενημέρωσε τους διοικούντες πως οι προθέσεις του είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη στο καλύτερο σενάριο για αυτόν. Αν και υπάρχει ενδιαφέρον, δεν έχει γίνει πρόταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ