Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις με Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις με Ονιεκούρου

Εκεί κλείνει ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου, με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα να θεωρούν πλέον πολύ πιθανή τη μεταγραφή του Νιγηριανού εξτρέμ στην Άδανα Ντεμίρσπορ.

Όπως ανέφερε Τούρκος δημοσιογράφος το μεσημέρι του Σαββάτου (25/6) στο Twitter, ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού περίμενε πρόταση από την Γαλατά, αλλά δεν ήρθε ποτέ και πλέον είναι πιθανό το ενδεχόμενο να κλείσει στην Άδανα Ντεμίρσπορ.

«Ο Χένρι Ονιεκούρου περίμενε για αρκετό καιρό πρόταση από τον Γαλατάσαραϊ, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ. Τώρα, είναι πιθανό να υπογράψει στην Άδανα Ντεμίρσπορ. Σύντομα θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις (σ.σ της τούρκικης ομάδας) με τον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή που έκανε στο Twitter Τούρκος δημοσιογράφος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου δεν είχε γραφτεί μόνο για την Γαλατάσαραϊ, αλλά και για την Μπεσίκτας, η οποία εμφανιζόταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, ενώ ο Νιγηριανός είχε ακουστεί και για την Φενερμπαχτσέ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 25χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2025, γεγονός που σημαίνει ότι για να αποχωρήσει από το ερυθρόλευκο ρόστερ θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Οι Πειραιώτες πέρσι έδωσαν 4.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μονακό, με τον Αφρικανό να πραγματοποιεί 27 συμμετοχές, με 1 γκολ και 1 ασίστ σε 1.418 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ