Το αντίο του ΠΑΣ και το «ευχαριστώ» του Κάργα (pic)

Το αντίο του ΠΑΣ και το «ευχαριστώ» του Κάργα (pic)

O Γιάννης Κάργας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα στόπερ να αποχαιρετά την πρώην του ομάδα ΠΑΣ Γιάννινα. Το ίδιο έπραξε και η ομάδα των Ιωαννίνων.

Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Γιάννης Κάργας, με τον Δικέφαλο του βορρά να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Ο Έλληνας αμυντικός, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννια, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Έπειτα και από την ολοκλήρωση της μεταγραφή του στον Δικέφαλο, ο Γιάννης Κάργας είπε το δικό του ευχαριστώ στην πρώην του ομάδα τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο μήνυμα του αναφέρει:  

«Ήταν τιμή μου που βρέθηκα σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο!!! Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο ΜΑΣ που ήταν πάντα δίπλα μας και μας στήριζε!!! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω το σήμα και την φανέλα και όλους όσους εργάζονται στην ομάδα που δίνουν παραπάνω από αυτά που μπορούν καθημερινά…φίλοι μου θα τα πούμε σύντομα!!!», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του.

Aπό την πλευρά του και ο ΠΑΣ Γιάννινα είπε το δικό του «αντίο» στο πρώην αρχηγό του ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κάργα στον ΠΑΟΚ.

Ο Κιλκισιώτης αμυντικός φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας τον Φεβρουάριο του 2018, για να επιστρέψει ξανά το καλοκαίρι του 2020. Με συνολικά 73 συμμετοχές και 6 γκολ αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας.

Κατά την διάρκεια της θητείας του, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού οδηγώντας τον ΠΑΣ σε στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία της ομάδας.

Οι σπουδαίες και αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε, η αφοσίωση και η προσφορά σου θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου και εσύ μέλος της οικογένειας μας.

Καλή συνέχεια στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου και κάθε επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ