Ολυμπιακός: Τρέχει και κλείνει το «καρέ» – Κρίσιμη μέρα η Δευτέρα

Ολυμπιακός: Τρέχει και κλείνει το «καρέ» – Κρίσιμη μέρα η Δευτέρα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στις μεταγραφές. Άμεσα οι εξελίξεις με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Έρχεται και ο Σίμε Βρσάλικο

Με το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπιακός προκειμένου να ολοκληρώσει τον πρώτο μεταγραφικό κύκλο ενίσχυσης και κατ επέκταση: Προκειμένου να προσφέρει στον Πέδρο Μαρτίνς όσα ζήτησε για την πρώτη μορφή του νέου ρόστερ. Εκείνη που ο Πορτογάλος θέλει να έχει στη διάθεση του δουλεύοντας πλέον για το ματς με τη Μακάμπι, στη Χάιφα (20/7).

Τρέχουν οι εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι. Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία υλοποίησης του σχεδιασμού. Και ενώ το τελευταίο 10ήμερο έχουν γίνει ήδη πολλά βήματα προς τα εμπρός; Η ματιά πέφτει στα επόμενα.  Σα να λέμε; Μετά τον Γκονζάλο Άβιλα που σήμερα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα φιλικά της Αυστρίας αλλά και τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ που έχει εντάχθηκε στη προετοιμασία; Έρχονται και οι επόμενοι. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Σίμε Βρσάλικο. Και μάλιστα όπως φαίνεται με αυτή τη σειρά. Διότι δεν θα πρέπει να αποκλείεται επ ουδενί ο επιθετικός του Άρη, να ανακοινωθεί πριν από τον Κροάτη που ως γνωστόν έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό από την προηγούμενη Πέμπτη (16/6).

Γιατί προσπέρασε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά; Διότι σήμερα ήταν η καταληκτική ημερομηνία που είχε στη διάθεση της η Φούλαμ προκειμένου να «ματσάρει» την πρόταση των πρωταθλητών στον Άρη για τον 27χρονο. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν φαίνεται να προκύπτουν νεότερα από το Λονδίνο; Ο Ολυμπιακός μπορεί πλέον να προχωρήσει στο δια ταύτα για την απόκτηση του. Η κρίσιμη μέρα για την υπόθεση λογικά θα είναι η Δευτέρα. Και εκεί μπορεί να γίνουν όλα προκειμένου η υπ αριθμόν 1 μεταγραφική επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να υλοποιηθεί. Και η συμφωνία, αλλά και η ανακοίνωση που θα τον βάλει στο αεροπλάνο για την Αυστρία.

Ο Σίμε Βρσάλικο όπως αποκάλυψε η Ισπανική As αναμένεται στην Ελλάδα, Τρίτη (που είναι και η επικρατέστερη) ή το αργότερο Τετάρτη για τις υπογραφές. Άρα λοιπόν ενώ ουσιαστικά εκείνος άνοιξε το «καρέ»; Εκείνος θα είναι που θα το κλείσει σε μια ιστορία που ως τώρα ξεχωρίζει εμφατικά από κάθε άλλη μεταγραφική με θέα στην επόμενη Super League.

Τι ήθελε να έχει ο Μαρτίνς άμεσα;  Ένα νέο rotation στο δεξί άκρο της άμυνας (Βρσάλικο, Άβιλα). Να έχει έναν «δημιουργό» που θα λογίζεται απευθείας για την 11άδα (Ζινκερνάγκελ). Και φυσικά να έχει και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για τον οποίο επέμεινε όσο για κανέναν άλλο ως τώρα στις συζητήσεις ενίσχυσης. Ήθελε επίσης ο Πορτογάλος να έχουν γίνει όλα πριν ολοκληρωθεί ο Ιούνης. Και όπως φαίνεται η διοίκηση του Ολυμπιακού, είναι έτοιμη να του το προσφέρει.

Φυσικά οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ. Το καλοκαίρι είναι μακρύ και ο Ολυμπιακός έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά. Κλείνουν όμως οι πρώτες υποθέσεις. Και αυτό στην οικονομία του σχεδιασμού έχει μεγάλη σημασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ