Άβιλα: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, θέλω πάντα να κερδίζω»

Άβιλα: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, θέλω πάντα να κερδίζω»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Γκονζάλο Άβιλα.

Ιδιαίτερα χαρούμενος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό φάνηκε ο Γκονζάλο Άβιλα. Ο Ισπανός μπακ ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο φιλικό των Πειραιωτών με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στους Ερυθρόλευκους.

Ο 24χρονος αναφέρθηκε στην ιστορία και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, καθώς τόνισε πως θέλει πάντα να κερδίζει, πριν κλείσει λέγοντας πως οι Πειραιώτες έχουν ακόμα αρκετή δουλειά μπροστά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις μετά τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό; Μίλησες με κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή πριν πάρεις την τελική σου απόφαση:

«Δεν είχα μιλήσει με κανέναν παίκτη αν και οι εντυπώσεις μου ήταν οι καλύτερες για τον Ολυμπιακό. Είχα ακούσει τα καλύτερα και για την ιστορία του αλλά και για τους φιλάθλους του. Ήταν για εμένα πολύ καλή ευκαιρία να έρθω στον Ολυμπιακό. Μπροστά μας τώρα έχουμε πολλή δουλειά».

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που στοχεύει μόνο στις νίκες, που θέλει μόνο να κερδίζει. Ποιες είναι οι σκέψεις σου γι’ αυτό;

«Κι εμένα το μυαλό μου εκεί είναι, αυτή τη νοοτροπία έχω. Είμαι ένας παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει, δεν δέχομαι εύκολα την ήττα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ