Μασούρας: «Επικίνδυνη η Μακάμπι, να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς» (vid)

Μασούρας: «Επικίνδυνη η Μακάμπι, να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς» (vid)

Στη βελτίωση που παρουσίασε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φορτούνα, αλλά και στον βαθμό ετοιμότητας των Ερυθρόλευκων στάθηκε ο Γιώργος Μασούρας.

Αισθητή ήταν η βελτίωση του Ολυμπιακού στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους, σύμφωνα με τον Γιώργο Μασούρα. Ο Έλληνας εξτρέμ ανέφερε πως οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν ένα καλύτερο πρόσωπο κόντρα στη γερμανική ομάδα, μίλησε για τη Μακάμπι Χάιφα και τα παιχνίδια κόντρα στην ισραηλινή ομάδα, καθώς στάθηκε και στον βαθμό ετοιμότητας των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε στο Olympiacos TV:

«Είναι ένα φιλικό προετοιμασίας, το δεύτερο παιχνίδι που δίνουμε στην Αυστρία, θεωρώ ότι τα πήγαμε καλύτερα και αυτός είναι ο στόχος μας, παιχνίδι με παιχνίδι να υπάρχει καλύτερη ανταπόκριση σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής, να παίρνουμε τις κατάλληλες ανάσες και να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που χρειάζεται.

Το να αποκτάς ρυθμό από αυτά τα παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς, να υπάρχει ο κατάλληλος ρυθμός για να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα: «Συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως πρέπει, θα δουλέψουμε αρκετά εδώ στην Αυστρία. Θα παίξουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια, καθυστερούν τα ματς με την Μακάμπι έχουμε δουλειά μπροστά μας, μετά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο. Προφανώς είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, σε μία κλήρωση τέτοια ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει τον σκοπό του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ