Ιωνικός: Έρχεται στην Ελλάδα ο Μασάς

Ιωνικός: Έρχεται στην Ελλάδα ο Μασάς

Ο Ζινεντίν Μασάν θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Ιωνικού με τον Μαροκινό να μπαίνει στο αεροπλάνο και να έρχεται στην Ελλάδα σήμερα Δευτέρα (27/6).

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι συνεχίζει να κινείται ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας μετά την απόκτηση του Μεντόσα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια ακόμη μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα ο 26χρονος Γάλλος μέσος, Ζινεντίν Μασάς θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ιωνικού. Η μεταγραφή του Γάλλου έχει μπει στην τελική ευθεία με τον ίδιο να είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο με σκοπό να βρεθεί στην χώρα μας και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ποιος είναι ο Μασάς
Ο Μασάς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Air Bel και από εκεί πήγε στην Μαρσέιγ και στην Τουλούζ (υπήρξε συμπαίκτης με τον Τζίμι Ντουρμάζ). Το 2015 αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Τουλούζ (26 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ) και μετά πήγε δανεικός στη Μαρσέιγ (12 ματς / 1 γκολ).

To 2018 τον έκανε δικό της η Νάπολι αλλά δεν έχει πάρει ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε δανεικός σε Κάρπι, Κροτόνε, Κοσέντζα, Φένλο (συμπαίκτης με τον Γιακουμάκη) και πέρυσι πήγε στη Χόνβεντ. Όλα δείχνουν ότι ο Ιωνικός θα γίνει η επόμενη επαγγελματική του στέγη. Πέρυσι, αγωνίστηκε στην Χόνβεντ της Ουγγαρίας όπου και σε 24 ματς είχε 3 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ