Άρης: Φεύγει ο Λούμορ και κλείνει Μαζικού (Vids)

Άρης: Φεύγει ο Λούμορ και κλείνει Μαζικού (Vids)

Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Μπράντλεϊ Μαζικού είναι ο Άρης, που θα αντικαταστήσει τον Λούμορ που θα φύγει από τους κίτρινους.

Με τον Λούμορ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και ουσιαστικά να αποτελεί παρελθόν, ο Άρης ετοιμάζει την κίνησή του για το αριστερό άκρο της άμυνας του, προκειμένου να πλαισιώσει τον Μάρβιν Πίρσμαν.

Εφόσον, άνοιξε η θέση ξένου και βρέθηκε η «χρυσή» τομή με τον Λούμορ, ο Άρης είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Μπράντλεϊ Μαζικού.

Ο Κονγκολέζος μπακ που αγωνίζεται στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι πριν περίπου έναν μήνα και υπήρξαν επαφές με την πλευρά του, οι οποίες ωστόσο δεν προχώρησαν σε εκείνο το χρονικό σημείο λόγω και μίας απόστασης που υπήρχε στο οικονομικό.

Ο Άρης βέβαια δεν ξέχασε την περίπτωσή του και την ενεργοποίησε ξανά, βλέποντας διάθεση από τον Κονγκολέζο να να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα, λόγω και των εξελίξεων με τον Λούμορ.

Ο Μαζικού την τελευταία τριετία φόρεσε τη φανέλα της ΤΣΚΑ Σόφιας της οποίας ήταν ο βασικός αριστερός μπακ με 110 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και 11 ασιστ. Την περασμένη σεζόν σε πρωτάθλημα, κύπελλο και στο Conference League πραγματοποίησε 41 εμφανίσεις με τρία γκολ και τέσσερις ασιστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Βουλγαρία πήγε το καλοκαίρι του 2019 ενώ είναι διεθνής με το Κονγκό κάνοντας επτά εμφανίσεις από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι σήμερα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ