Ολυμπιακός: Τα εντυπωσιακά τελειώματα του Ζινκερνάγκελ (vid)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία και σε ένα παιχνίδι 5x5 ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ έδειξε λίγη από τη μεγάλη ποιότητα του.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στην Αυστρία και το «χτίσιμο» ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και των κομβικών παιχνιδιών με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Για τους ερυθρόλευκους απομένουν τρεις εβδομάδες για το πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα από το Ισραήλ και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα μπαίνουν σιγά σιγά σε πιο έντονους ρυθμούς.

Ένας από αυτούς είναι φυσικά και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος δεν θα αργήσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής και στα φιλικά.

Προς το παρόν ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έδειξε λίγη από την ποιότητα του σε ένα βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου η ομάδα παίζει ένα 5×5 με τερματοφύλακες.

Ο Δανός εξτρέμ λοιπόν έχει πετύχει τρία όμορφα τέρματα, το ένα μετά από προσποίηση με το δεξί και πλασέ με το αριστερό, το άλλο από κοντά με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και το τρίτο με κεφαλιά στην κίνηση, στην απέναντι γωνία.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από