Ολυμπιακός: Η επόμενη σελίδα του «σχεδίου»

Ολυμπιακός: Η επόμενη σελίδα του «σχεδίου»

Τι ακολουθεί μετά τον Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά και τον Σίμε Βρσάλικο. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του

Με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Και όπως όλα συνηγορούν; Θα καταφέρει να κλείσει τον πρώτο του μεταγραφικό κύκλο ενίσχυσης, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που σχημάτισε εξ αρχής με τον Πέδρο Μαρτίνς. Τέσσερις μεταγραφές πριν βγει ο Ιούνης. Για να είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Σα να λέμε;

1) Ο Γκονζάλο Άβιλα που απόψε έκανε και τη δεύτερη συμμετοχή του στα φιλικά ματς.
2) Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ που το ντεμπούτο του πάει για την Τετάρτη με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας.
3) Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που προσγειώθηκε στην Αθήνα και αύριο λογικά θα ολοκληρώσει και τυπικά (ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές) την ένταξη του στους Ερυθρόλευκους.
4) Και βέβαια ο Σίμε Βρσάλικο που πλέον είναι ο επόμενος που θα μπει στο αεροπλάνο και θα αναγκάσει τηλεοπτικές κάμερες να τον περιμένουν στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος».

Ζήτησε ένα νέο rotation στο δεξί άκρο της άμυνας ο προπονητής. Ζήτησε έναν «δημιουργό» αλλά και –συγκεκριμένα- τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για το επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Τους έχει όλους ή θα τους έχει τέλος πάντων όλους στα επόμενα 24ωρα. Μπορεί λοιπόν να συνεχίσει με ασφάλεια την προετοιμασία της ομάδας του για τους πρώτους προκριματικούς αγώνες του καλοκαιριού.

Ο επόμενος κύκλος των μεταγραφών; Βάση σχεδίου θα περιμένει. Και για να ανοίξει η αγορά, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τον Ιούλιο. Και για να ξέρει και ο Ολυμπιακός τι ανάγκες που θα του προκύψουν από το νέο ανακάτεμα της τράπουλας ή ποιες θα καλύψει από ποδοσφαιριστές που προσπαθούν αυτό το διάστημα να κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία από το τεχνικό τιμ (Χασάν, Κούτρης, Ραντζέλοβιτς κλπ).

Και γιατί ο προπονητής έχει πλέον όσους ζήτησε εν όψει Μακάμπι.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν οι Πειραιώτες πλέον μέχρι να πάνε στην επόμενη σελίδα του πλάνου της ενίσχυσης, σκοπεύουν να σταθούν σε εκείνη των αποχωρήσεων.

Έχει 30 ποδοσφαιριστές μαζί του ο Μαρτίνς στην Αυστρία. Είναι δύο ακόμη στον Ρέντη (Γκάρι Ροντρίγκες, Φώτης Κίτσος) που τους υπολογίζει. Και είναι και δύο μεταγραφές καθ οδόν. Άρα 34 σε έναν αριθμό σαφώς μεγαλύτερο από εκείνον που και ο ίδιος επιθυμεί.

Και είναι βεβαίως και μια σειρά από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει για την επόμενη σεζόν (Λαλά, Βρουσάι, Φορτούνης, Ονιεκούρου, Μάρκοβιτς, Πέπε, Λοβέρα, Σεμέδο, Τσούμιτς, Γιάννης Μασούρας). Αν προσθέσει κανείς και παιδιά που πήραν μέρος στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας αλλά δεν ταξίδεψαν στην Αυστρία (Αποστολόπουλος, Νταμπό, Αλγκασίμ Μπα, Νίκολιτς); Προκύπτει ένα ρόστερ που φλερτάρει με το 50!

Προφανώς λοιπόν οι αποχωρήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Και μιας και δεν μπορούν σίγουρα να γίνουν όλες μαζί (κάποιες υποθέσεις είναι βέβαιο ότι θέλουν τον χρόνο τους); Κάπου εδώ ξεκινά και η δική τους διαδικασία.

Ο στόχος του Πέδρο Μαρτίνς είναι να δουλέψει συνολικά με 30 ποδοσφαιριστές όταν θα φτάσει πλέον το ρόστερ στην τελική του μορφή. Με δεδομένο τον δεύτερο κύκλο μεταγραφών που θα ακολουθήσει;

Το μόνο βέβαιο είναι πως θα φύγουν αρκετοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ