Το «επιτέλους μαζί» του Γκατσίνοβιτς στον Τσούμπερ, οι βίοι παράλληλοι και το αντάμωμα στην ΑΕΚ (pic)

Το «επιτέλους μαζί» του Γκατσίνοβιτς στον Τσούμπερ, οι βίοι παράλληλοι και το αντάμωμα στην ΑΕΚ (pic)

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Στίβεν Τσούμπερ θα είναι πλέον συμπαίκτες στην ΑΕΚ, αλλά ήταν ήδη πολύ καλοί φίλοι με μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να τους συνοδεύει.

Άργησε λίγο η ΑΕΚ, αλλά τελικά έκανε την αρχή στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα. Ο διεθνής Σέρβος έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με την Ένωση στην οποία θα βρει κι έναν πολύ καλό του φίλο.

Ο λόγος για τον Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός χάρηκε ιδιαίτερα με τη μεταγραφή του 27χρονου μέσου και το έδειξε σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση του Γκατσίνοβιτς ο οποίος απάντησε με τη σειρά του γράφοντας «επιτέλους μαζί αδερφέ».

Μάλιστα ο Τσούμπερ είχε επαφή όλες αυτές τις μέρες με τον Γκατσίνοβιτς και έπαιξε και εκείνος τον ρόλο του για να προχωρήσει η υπόθεση ενώ οι δυο τους συνδέονται επίσης και από τον Μίλος Μαλένοβιτς που είναι ο μάνατζέρ τους.

Οι δυο ποδοσφαιριστές έκαναν παρέα στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν, από την στιγμή δηλαδή που ο Σέρβος ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και θα έχουν πλέον την ευκαιρία να είναι και συμπαίκτες, αν και δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν, παρ’ όλο που αγωνίστηκαν στις ίδιες ομάδες.

Ο Τσούμπερ ανήκε στη Χοφενχάιμ από το 2014 ως το 2020 όταν και πήρε τη μεταγραφή για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Από την άλλη, ο Γκατσίνοβιτς πήρε μεταγραφή το 2015 για τους «Αετούς» και το 2020 έκανε το αντίστροφο δρομολόγιο, με την Άιντραχτ μάλιστα να ζητά τον Τσούμπερ ως αντάλλαγμα.

Έτσι, δεν υπήρξαν ποτέ συμπαίκτες αν και φόρεσαν τη φανέλα των ίδιων ομάδων στη Γερμανία ενώ για ένα εξάμηνο υπήρξαν αντίπαλοι και στην Ελλάδα. Πλέον θα μοιράζονται τα ίδια αποδυτήρια σε Σπάτα και Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ