Ιατρικά, υπογραφές, προετοιμασία και… έτοιμος να μπει να παίξει ο Καμαρά!

Ιατρικά, υπογραφές, προετοιμασία και… έτοιμος να μπει να παίξει ο Καμαρά!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Αυστρία και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να τον ρίξει στα βαθιά σύντομα!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν έχασε χρόνο. Λίγες ώρες μετά τις ιατρικές εξετάσεις, συζητήσεις, τις υπογραφές, τις φωτογραφήσεις και την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό, ο νέος ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών μπήκε στο αεροπλάνο και αναχώρησε για την Αυστρία.

Ο Γάλλος σέντερ φορ, με καταγωγή από τη Μαυριτανία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, έφτασε στο ξενοδοχείο της αποστολής των Πειραιωτών στο Γκέινμπεργκ και σήμερα το πρωί θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον περιμένει πώς και πώς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ο ίδιος που εισηγήθηκε την απόκτηση του Καμαρά και πιστεύει ότι θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική προσθήκη. Μάλιστα, ήθελε να βρεθεί έστω και για λίγα 24ωρα στην Αυστρία.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επέμενε να τον έχει στη διάθεσή του όσο νωρίτερα γίνεται και να λάβει μέρος σε κάποιες προπονήσεις, καθώς θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε ένα από τα δύο (ή και στα δύο) τελευταία φιλικά παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους, με Αρμίνια Μπίλεφελντ (01/07) και Σάλτσμπουργκ (02/07).

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Καμαρά είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας έως τις 8 Ιουνίου. Επί εν συνεχεία, έκανε λιγότερες από 15 ημέρες διακοπές και στις 21 Ιουνίου ξεκίνησε προετοιμασία με τον Αρη. Κάτι που σημαίνει ότι έχει προπονήσεις στα πόδια του, είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, άρα πιθανότατα θα τον δούμε σε δράση άμεσα.

Με απώτερο σκοπό ο ποδοσφαιριστής να είναι απόλυτα έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα, που κρίνουν μια πρόκρισης αξίας… εκατομμυρίων. Παιχνίδια στα οποία ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει ότι ο Καμαρά, με τα στοιχεία που έχει, την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και το ανελέητο πρέσινγκ, μπορεί να αποτελέσει παίκτη-κλειδί στη μάχη της πρόκρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ