Αποκαλυπτήρια για τον… νέο ΠΑΟΚ

Αποκαλυπτήρια για τον… νέο ΠΑΟΚ

Την πρώτη του φιλική αναμέτρηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο δίνει σήμερα (20:00) ο ΠΑΟΚ.

Φιλική… πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου «αποκαλύπτεται» στους φιλάθλους της με το πρώτο φιλικό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν (20.00 – Novasports Start) στο «De Adelaarshorst» την Γκόου Αχέντ Ίγκλς, ομάδα της Eredivisie (α’ κατηγορία) της Ολλανδίας.

Οι οπαδοί του δικεφάλου θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη… γεύση από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές προσθήκες και είναι δεδομένο πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ρίξει τους πάντες στη φιλική μάχη με τον ολλανδικό σύλλογο.

Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κάργας, Ντάντας, Κουαλιάτα και Αντρέ Ρικάρντο αναμένεται να πάρουν στα πόδια τους λεπτά συμμετοχής σ’ ένα μείγμα παλιών και νέων ποδοσφαιριστών στα δύο σχήματα που θα παραταχθούν στο «De Adelaarshorst».

Από το σημερινό, πρώτο φιλικό με την ομάδα της Eredivisie θα απουσιάσει ο Βιεϊρίνια, που άρχισε τη φετινή σεζόν με αποθεραπείες και δεν έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων, ο Άντρια Ζίβκοβιτς που μόλις χτες εντάχθηκε στην αποστολή, αλλά και οι Κούρτιτς, Μιχάι (σήμερα θα ενσωματωθεί στην αποστολή), Μουργκ και Μπίσεσβαρ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη χθεσινή προπόνηση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε την ομάδα του σε δυο γκρουπ. Στην μια ομάδα τοποθέτησε τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Σάστρε στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ράφα Σοάρες στα αριστερά και τους Κάργα, Παναγιώτου ως στόπερ. Στη μεσαία γραμμή πήρε θέση το δίδυμο Αουγκούστο και Ντάντας, με τον Φιλίπε Σοάρες μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή. Η επιθετική τριπλέτα αποτελούντα από τον  Λάμπρου στα δεξιά, τον Κουαλιάτα στα αριστερά και τον Ολιβέιρα στην κορυφή.

Στη δεύτερη ομάδα, που λογικά θα χρησιμοποιηθεί στο β’ μέρος του φιλικού, ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Λύρατζη στα δεξιά, τον Τσαούση στα αριστερά και τους Ίνγκασον, Κουλιεράκη στα στόπερ. Τσιγγάρας και Σβαμπ θα είναι το δίδυμο των κεντρικών χαφ, με τον Ελ Καντουρί σε ρόλο οργανωτή, τους Κωνσταντέλια, Ρικάρντο στα άκρα και τον Τσόλακ στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ