Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ με Πινέδα!

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ με Πινέδα!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Τσίβας ξεκαθάρισε πως ο Πινέδα δεν έχει σκοπό να γυρίσει στο Μεξικό και θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Τσίβας τέλος για τον Ορμπελίν Πινέδα! Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «chivaspasion», ο Αθλητικός Διευθυντής της Τσίβας, Ρικάρντο Πελάες, είχε επαφή με τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ ο οποίος του ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να γυρίσει στο Μεξικό καθώς θέλει να μείνει στην  Ευρώπη.

Η Τσίβας παρουσιαζόταν από τα ΜΜΕ του Μεξικού ως ο μεγάλος αντίπαλος της Ένωσης στην υπόθεση, ωστόσο η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ξεκάθαρη και φέρνει τους «κιτρινόμαυρους» λίγο πιο κοντά στην απόκτησή του. Θυμίζουμε πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος και τον ανέδειξε.

«Νομίζω ότι θέλει να μείνει στην Ευρώπη, όπως μου είπε. Μου είπε χαρακτηριστικά, »χρειάστηκε πολλή δουλειά για να κάνω αυτό το άλμα στην Ευρώπη. Δεν θέλω να επιστρέψω, θέλω να προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο»», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πελάες.

Στο ίδιο ρεπορτάζ καταγράφεται η επιθυμία του Αλμέιδα να πάρει τον Πινέδα στην ΑΕΚ, ενώ σημειώνεται πως ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Ράγιο Βαγεκάνο κάτι που γνωρίζουν βέβαια και οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ