Λουτσέσκου: «Αυτά μου άρεσαν»

Λουτσέσκου: «Αυτά μου άρεσαν»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γκόου Αχέντ Ίγκλς και για τις μεταγραφές που περιμένει.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 4-0 την Γκόου Αχέντ Ίγκλς στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της ΝOVA για τις εντυπώσεις του από την ομάδα, τα νέα αποκτήματα, αλλά και για τις μεταγραφές που περιμένει ακόμα.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Αυτό που περιμένω είναι να προετοιμαστούμε καλά, να βρούμε τη χημεία μεταξύ των νέων παικτών και όσων ήταν εδώ από πέρυσι. Επίσης να αποκτήσουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το γκρουπ και το επίπεδο των παικτών για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και για το πως θα προχωρήσουμε.

Γενικά ένας τομέας που επικεντρωνόμαστε είναι και ο νοητικός και ψυχολογικός τομέας. Τους πιέζω στις προπονήσεις και ζητάω πολλά από αυτούς. Μας περιμένει δύσκολη χρονιά και θέλω να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό που μου αρέσει είναι η αφοσίωση των παικτών μου και η ενέργεια που έβγαλαν».

Για τους νέους παίκτες: «Η αλήθεια είναι πως είμαστε στη διαδικασία που σχηματίζεται ακόμα το γκρουπ. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες ακόμα μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και κάθε ημέρα που περνάει είναι σημαντική. Θα θέλαμε να έχουμε το 90% του ρόστερ εδώ μαζί μας να δουλεύουμε με αυτό, αλλά είναι κάτι που έχουμε μάθει να βιώνουμε, δηλαδή, να έρχονται ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα ήθελα να έχουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές, αλλά συνεχίζουμε με όσους έχουμε και περιμένουμε τις επόμενες προσθήκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ