Μανωλάς: «Είχαμε καλή εικόνα, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Μανωλάς: «Είχαμε καλή εικόνα, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Σλάβια Πράγας.

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να δίνουν ένα ακόμα φιλικό. Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης (29/6) αντιμετώπισαν την Σλάβια Πράγας, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1. Ο Κώστας Μανωλάς μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι πρωταθλητές έδειξαν καλή εικόνα στο φιλικό με την τσέχικη ομάδα και επισήμανε ότι άπαντες συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, με στόχο να είναι έτοιμοι στα προκριματικά του Champions League.

Τι εικόνα σου άφησε το φιλικό με τη Σλάβια, το πιο δυνατό σε σχέση με τα προηγούμενα;

«Μπορώ να πω ότι είχαμε αρκετά καλή εικόνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προηγηθήκαμε στο σκορ. Δεχτήκαμε γκολ από μια πάρα πολύ άτυχη στιγμή. Ήταν ένα τυχερό γκολ. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά γιατί ο στόχος είναι το Champions League».

Είναι φανερό ότι παρουσιάζετε βελτίωση, εκτός από την άμυνα, και στην επίθεση, στη δημιουργία. Να περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στα επόμενα δύο φιλικά, με Αρμίνια Μπίλεφελντ και Σάλτσμπουργκ;

«Με τη Σάλτσμπουργκ θα είναι το πιο δύσκολο ματς, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη. Εμείς δουλεύουμε για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Ευελπιστούμε στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ