Ανακοίνωσε Σέριν ο Παναθηναϊκός – Τι γίνεται με Ιγκνάσι Μικέλ και Σεπφ

Ανακοίνωσε Σέριν ο Παναθηναϊκός – Τι γίνεται με Ιγκνάσι Μικέλ και Σεπφ

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Άνταμ Σέριν – Τα δεδομένα για Ιγκνάσι Μικέλ και Σεπφ.

Βαλίτσες για την Ελλάδα ετοιμάζει ο Ανταμ Σέριν, καθώς ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Νυρεμβέργη για την απόκτηση του 22χρονου (16/6/1999) δημιουργικού μέσου.

Ο Σλοβένος χαφ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στο Τριφύλλι. Ο Ανταμ Σέριν άνηκε στην Νυρεμβέργη, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Ριέκα ως δανεικός από τη γερμανική ομάδα. Πέρσι, πραγματοποίησε 37 συμμετοχές με την κροατική ομάδα, έχοντας 2 γκολ και 7 ασίστ σε 2.597 λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα φιλικά του Παναθηναϊκού (pic)

Συνολικά τη διετία που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ριέκα είχε 73 συμμετοχές με τρία γκολ και έντεκα ασίστ, ενώ με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας έπαιξε μόλις σε 5 ματς. Ο Άνταμ Σέριν είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας, έχοντας 13 συμμετοχές και δύο γκολ με το εθνόσημο, ενώ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του.

Οσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στη Γερμανία, οι Πράσινοι θα δώσουν ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ, ενώ ο 22χρονος μέσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Ο Σλοβένος μετά την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της μετακίνησή του στο Τριφύλλι, θα ταξιδέψει στην Αυστρία και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σλοβένου μέσου, Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν, ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1999 στην πόλη Ποστόινα της Σλοβενίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ιντρίγια, συνέχισε στη Μπράβο και σε ηλικία 15 ετών τον απέκτησε η Ντομζάλε. Στα 18 του ήταν πια βασικός στη σλοβένικη ομάδα, όπως και στέλεχος της U19 της Σλοβενίας. Η πορεία του στη Ντομζάλε και στις μικρές εθνικές ήταν το εισιτήριό του για το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα τη Γερμανία.

Το φθινόπωρο του 2019 η Νυρεμβέργη, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, αγόρασε τον Τσέριν. Όμως οι συνθήκες δεν τον εύνοησαν. Δόθηκε δανεικός για δύο χρόνια στην κροατική Ριέκα. Εκεί έδειξε άμεσα τις ικανότητές του. Έγινε βασικός, συμμετείχε στους ομίλους του Europa League και κέρδισε κλήση στην Εθνική Ανδρών της Σλοβενίας, όπου και καθιερώθηκε.

Καλωσορίζουμε τον Άνταμ στον Παναθηναϊκό!»

Τι γίνεται με Σεπφ και Ιγκνάσι Μικέλ

Η υπόθεση του Άνταμ Σέριν έχει ευτυχή κατάληξη για τους Πράσινους, ενώ αντίθετα όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προκύψει happy end με τον Αλεσάντρο Σεπφ.

Στην τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές, ο Αυστριακός μέσος ανέβασε κατά πολύ τις απαιτήσεις του, αν και αρχικά τα είχε βρει στο οικονομικό με τον Παναθηναϊκό για ένα ποσό κοντά στις 700 χιλ. ευρώ ετησίως.

Οσον αφορά στο κενό που αφήνει η αποχώρηση του Φραν Βέλεθ για την Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις στόπερ. Μια από αυτές που φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του 29χρονου Ισπανού, Ιγκνάσι Μικέλ, ο οποίος ανήκει στην Χετάφε.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προκρίνει την περίπτωσή του και πλέον το όνομά του «παίζει» πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Μικέλ για να προχωρήσει τη μεταγραφή του. Το κασέ του είναι 800.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ