Ατρόμητος: Αρχίζουν οι προπονήσεις για τη νέα σεζόν

Ατρόμητος: Αρχίζουν οι προπονήσεις για τη νέα σεζόν

Οι παίκτες πέρασαν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και τη Δευτέρα (4/7) θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν ξεκινάει την Δευτέρα (4/7) ο Ατρόμητος.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αύριο θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα οκτώ φιλικά που θα δώσει ο Ατρόμητος

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ατρομήτου θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά και η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πήλιο στις 11/7.

Αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρουν τα εξής:

«Διακοπές τέλος και ώρα για δουλειά για την ομάδα μας εν όψει της νέας σεζόν.

Σε ρυθμούς σεζόν 2022/23 κινείται εδώ και λίγες μέρες η ομάδα μας, καθώς ολοκληρώθηκαν χωρίς απρόοπτα και προβλήματα η διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Πλέον, σειρά παίρνει το γήπεδο, καθώς αρχίζουν οι προπονήσεις για τη σεζόν 2022/23, με την καθιερωμένη «πρώτη» να πραγματοποιείται αύριο, Δευτέρα, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας στον Ασπρόπυργο, αφού συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες τόσο στα γήπεδα στο «Μαζαράκη», όσο και στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Κρις Κόλμαν και οι ποδοσφαιριστές του θα αρχίσουν να «χτίζουν» τον Ατρόμητο της νέας σεζόν, πριν αναχωρήσουν για την Πορταριά στις 11 Ιουλίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ