Μπάρκας : «Περιμένω σαν τρελός το πρωτάθλημα και το νέο γήπεδο»

Μπάρκας : «Περιμένω σαν τρελός το πρωτάθλημα και το νέο γήπεδο»

Ο Βασίλης Μπάρκας δήλωσε ανυπόμονος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια, την τρέλα του κόσμου, αλλά και την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Ο Βασίλης Μπάρκας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Livesport τόνισε πως δεν κρατιέται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ και ότι περιμένει να ζήσει μαζί με τον κόσμο την τρέλα για τον τίτλο μετά από 24 χρόνια. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης μίλησε επίσης για τον πανηγυρισμό του στην ακύρωση του γκολ από τον Κομίνη στην Τούμπα, αλλά και το γεγονός πως κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν «έχασε» τον δρόμο του.

Η συνέντευξη του Μπάρκα: 

Για τη στιγμή που θα σηκώσει το τρόπαιο, αν η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει τον τίτλο: «Την περιμένω σαν τρελός! Είναι κάτι που όσο περνάνε οι μέρες και οι ώρες το θέλω όλο και πιο πολύ! Περιμένω να δω τον κόσμο και την τρέλα του. Είναι 24 χρόνια. Μια ολόκληρη γενιά. Θα βάλουμε τέλος στην πλάκα που γίνεται στο σχολείο, όταν σου λένε πόσο χρονών είσαι και δεν έχεις δει πρωτάθλημα. Άλλωστε και εγώ αγέννητος ήμουν όταν πήρε η ΑΕΚ το τελευταίο της. Περιμένω πώς και πώς το πρωτάθλημα, τα πανηγύρια στη Νέα Φιλαδέλφια και φυσικά το νέο γήπεδο»

Για την στιγμή που πανηγυρίζει όταν ο Κομίνης ακυρώνει το γκολ στην Τούμπα:«Είναι μια καθοριστική στιγμή. Ένιωσα περίεργα… Εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω το offside. Όμως το κατάλαβαν οι συμπαίκτες μου και γι΄ αυτό διαμαρτυρήθηκαν αμέσως. Ζήτησαν το αυτονόητο. Όταν, λοιπόν, ο διαιτητής μίλησε με τον βοηθό και το ακύρωσε, νιώσαμε όλοι μας δικαιωμένοι. Ότι οι κόποι μας στη διάρκεια του ντέρμπι δεν πήγαν στράφι».

Για τα όσα προηγήθηκαν του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ζήσαμε ένα πολύ περίεργο βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ξημερώματα ο ΠΑΟΚ πήρε βαθμούς και γέμισε και το γήπεδό του. Εμείς το συζητήσαμε το πρωί της Κυριακής και αυτό που είπαμε είναι «πάμε να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα». Ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα, αλλά εμείς μπήκαμε με το μαχαίρι στα δόντια και δεν του επιτρέψαμε να δείξει απολύτως τίποτα. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του ματς όπως είχαμε υποχρέωση να κάνουμε».

Μάλιστα ο Μπάρκας παραδέχθηκε πως είχε χάσει τον δρόμο του: «Το θεωρώ γελοίο να μην παραδεχθώ κάτι που έχει καταλάβει όλος ο κόσμος. Ο κόσμος βλέπει και δεν είναι χαζός. Μέχρι το παιχνίδι στη Λεωφόρο ήμουν πολύ καλά. Μετά πήραν τα μυαλά μου αέρα! Στη συνέχεια όταν ξεκίνησε το rotation με εμένα και τον Ανέστη, επηρεάστηκα ψυχολογικά. Φέτος είπα από την αρχή ότι θα κάτσω και θα δουλέψω για έναν και μόνο λόγο. Για να μην αδικήσω τον εαυτό μου. Για να νιώσω εγώ καλά με τον εαυτό μου…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ