Τζανδάρης : «Είχαμε παικταράδες, θα ήμασταν στην τριάδα»

Τζανδάρης : «Είχαμε παικταράδες, θα ήμασταν στην τριάδα»

Τo10.gr μίλησε με τον Φάνη Τζανδάρη για το που θα βρισκόταν ο Παναθηναϊκός αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες από το περασμένο καλοκαίρι. Το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και η αναφορά στον Ουζουνίδη.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε έναν κορμό και ήθελε ελάχιστες καλές προσθήκες για να είναι άκρως ανταγωνιστικός.

Νωρίς το καλοκαίρι, όμως, έγινε αντιληπτό δεν μένουν οι Λέτο, Κλωναρίδης, ότι ο Εμποκού είναι απίθανο να αγοραστεί από την Κιέβο Βερόνα στην οποία οφείλονται ακόμα χρήματα για τον δανεισμό κι επιπλέον ήρθε και η πώληση του Μπεργκ. Στο τέλος Αυγούστου έφυγε κι έτερος αρχηγός και κολόνα της ομάδας ο Ζέκα… Παρ’ όλα αυτά δημιουργήθηκε μία ποιοτική ομάδα. Στις 31 Αυγούστου ο Παναθηναϊκός διαμόρφωσε ένα καλό ρόστερ, αλλά μέρα με τη μέρα ο Αλαφούζος επέλεξε την αποδόμησή του κι ενώ αρχικά είχε δώσει την έγκρισή του.

Που θα μπορούσε, όμως, να είναι τώρα ο Παναθηναϊκός αν όλα κυλούσαν ομαλά; Ο Φάνης Τζανδάρης μίλησε για to10.gr και δεν δίστασε να πει ότι τώρα το «τριφύλλι» ενδεχομένως να ήταν στο κόλπο του πρωταθλήματος. Σίγουρα, πάντως δεν θα βολόδερνε μεταξύ της έκτης και της έβδομης θέσης. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος έστειλε επίσης μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση κι αναφέρθηκε στην παρουσία του Ουζουνίδη.

-Φάνη, κόντρα στην ΑΕΚ δεν είχατε την ίδια εικόνα όπως με τον Ολυμπιακό. Ορισμένοι συμπαίκτες σου εξέφρασαν παράπονα και για τη διαιτησία…

«Δεν θέλουμε να το κοιτάμε τόσο αυτό το κομμάτι, αλλά ο διαιτητής έδωσε δυο κίτρινες κάρτες που νομίζω δεν ήταν σε παίκτες μας με αποτέλεσμα να μην μπορούν στη συνέχεια να κάνουν τίποτα. Ηταν στο στόπερ (σ.σ. Κουρμπέλης) και στο αριστερό μπακ (σ.σ. Ινσούα). Επόμενο να δεχθούμε και την δεύτερη κίτρινη κάρτα… Δεν μπορούμε να τα βάζουμε με τη διαιτησία εμείς, από την αρχή φάνηκε πως δεν μας πηγαίνει το παιχνίδι. Στη φάση με τον Κουλιμπαλί μπορούσαμε να κάνουμε το 0-1 και να είναι διαφορετικό το παιχνίδι».

– Σας επηρέασε αυτή η ατμόσφαιρα το τελευταίο διάστημα με το μένει ή δεν μένει η ομάδα στην κατηγορία;

«Σίγουρα μας επηρεάζουν τα προβλήματα, αλλά δεν παύουμε να παίζουμε για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να μπαίνουμε μέσα και να τα δίνουμε όλα. Το κλίμα είναι πολύ καλό στα αποδυτήρια. Προσπαθήσαμε να δώσουμε το 100%, δεν τα καταφέραμε…»

-Τι κίνητρο μπορείτε να βρείτε στο εξής;

«Έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια, πιστεύω πως μπορούμε να παλέψουμε για την πέμπτη θέση. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Κοιτάμε και την καριέρα μας, έχουμε στο μυαλό μας να τα δίνουμε όλα μέσα στο παιχνίδι, ώστε να μας βλέπουν και για κάτι καλύτερο».

-Αν υποθέσουμε πως όλα ήταν ομαλά εκτός των τεσσάρων γραμμών, με αυτό τον προπονητή και το υλικό που είχε ο Παναθηναϊκός στην αρχή της σεζόν, που πιστεύεις ότι θα έφτανε;

«Αν ήμασταν όπως ξεκίνησε το καλοκαίρι, θα ήμασταν σίγουρα μέσα στην τριάδα. Γιατί είχαμε παικταράδες…».

«Ν’ αγαπάει τον ΠΑΟ»

-Τι θα θέλατε να ζητήσετε από τη διοίκηση;

«Πιστεύω πως δεν είναι δουλειά μας να το πούμε εμείς αυτό. Θα θέλαμε, πάντως, να έρθει ένας άνθρωπος που να αγαπάει την ομάδα πραγματικά και να μας μιλάνε ειλικρινά. Από την καρδιά τους! Να μην μας δίνουν υποσχέσεις και να μην τις κρατάνε».

«Από την τσέπη του»

-Θεωρείς πως εξαιτίας του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει μείνει η ομάδα δεμένη; Έχει παίξει καθοριστικό ρόλο;

«Μας βοηθάει σίγουρα. Ο προπονητής κάνει ό,τι μπορεί, αλλά ό,τι και να κάνει κι αυτός… Τι να πρωτοκάνει; Έχει δώσει και λεφτά από την τσέπη του. Κάνει πολλά πράγματα που δεν είναι των καθηκόντων του κι αποσυντονίζεται κι αυτός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ