Ο ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζει ποδοσφαιριστή που είχε χαιρετήσει ναζιστικά (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζει ποδοσφαιριστή που είχε χαιρετήσει ναζιστικά (vid)

Ο Μάικ Λούκοβιτς δοκιμάζεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον 27χρονο να έχει κατηγορηθεί για ναζιστικό χαιρετισμό σε αγώνα στη Γερμανία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνεται για μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Θανάση Στάικο να δοκιμάζει τον Μάικ Λούκοβιτς.

Ο 27χρονος παίκτης αρέσει στον Έλληνα τεχνικό, αλλά το παρελθόν του, ενδέχεται να βάλει στοπ στη συνεργασία των δυο πλευρών. Πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη του 2014, ο Λούκοβιτς είχε χαιρετήσει ναζιστικά σε αναμέτρηση στη Γερμανία!

Διαβάστε επίσης: «Αγκαλιά» με στόπερ η ΑΕΚ

Τότε, ο νεαρός παίκτης αγωνιζόταν με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Βέρντερ Βρέμης και φέρεται να έκανε ναζιστικό χαιρετισμό μετά την επίτευξη γκολ σε ένα ματς απέναντι στη Λίμπεκ. Στη Γερμανία είναι ποινικό αδίκημα ο ναζιστικός χαιρετισμός και το «Seig Heil» και τιμωρείται αυστηρά. Σύμφωνα με τις παραγράφους 86 και 130 του Γερμανικού Ποινικού Κώδικα, όποιος χαιρετίσει ναζιστικά, υψώνοντας το δεξί του χέρι, έχει παρανομήσει και αντιμετωπίζει μέχρι και ποινή φυλάκισης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο δικαστήριο ο Λούκοβιτς είχε αθωωθεί, αλλά το deal με τον ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως θα οδηγηθεί σε… ναυάγιο.

Δείτε το βίντεο με τον ναζιστικό χαιρετισμό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ