«Πρώτη» για Παναθηναϊκό στην Αυστρία με Τσέριν

«Πρώτη» για Παναθηναϊκό στην Αυστρία με Τσέριν

Ο Παναθηναϊκός άρχισε από σήμερα (5/7) την προετοιμασία του επί αυστριακού εδάφους.

«Πάτησε» Αυστρία ο Παναθηναϊκός και ξεκίνησε δουλειά με απογευματινή προπόνηση στο Τιρόλ, εκεί που η ομάδα θα παραμείνει μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Στην ΑΕΚ ο Μπρούνο Γκάμα!

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου που θα προπονούνται για τις επόμενες 15 ημέρες. Ο Άνταμ Τσέριν μετέβη απευθείας από την πατρίδα του στην Αυστρία και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση και στη συνέχεια κορόιδο. Διήρκησε μια ώρα και έγινε σε μέτρια ένταση, καθώς υπήρχε κούραση λόγω του πρωινού ταξιδιού. Ωστόσο, από αύριο (6/7) η ένταση θα ανέβει και οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα γυμνάζονται στις 10 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.

Μάλιστα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν, σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι στόχος του είναι κάνει χαρούμενους τους φίλους του «τριφυλλιού».

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος που έκανα ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Περιμένω να δείξω γρήγορα τις δυνατότητες μου στον Παναθηναϊκό, να βοηθήσω το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του και να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς του.

Αισθάνθηκα φανταστικά στη Ριέκα από την αρχή. Μόλις εντάχθηκα στο σύλλογο, αντιλήφθηκε ότι είχα ενσωματωθεί σε ένα υγιές περιβάλλον το οποίο που πρόσφερε εξαιρετικές συνθήκες. Τα τελευταία δύο χρόνια ένιωσα σαν να βρισκόμουν στο σπίτι μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ