Παναιτωλικός : «Στόχος μου να παίξω στην Εθνική Ελλάδας» είπε ο Μιχάι

Παναιτωλικός : «Στόχος μου να παίξω στην Εθνική Ελλάδας» είπε ο Μιχάι

Έτοιμος να κάνει τα πάντα, ώστε να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας είναι ο Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού, όπως τόνισε με δηλώσεις του στη «Live Sport».

Ο Ενέα Μιχάι είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει φέτος με τον Παναιτωλικό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον ο νεαρός μέσος να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, μιας και αυτός είναι ο μεγάλος του στόχος, όπως τόνισε με δηλώσεις του στη «Live Sport».

Ο Μιχάι υποστηρίζει πως άνθρωποι της εθνικής Αλβανίας τον έχουν προσεγγίσει, αλλά εκείνος είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο πιθανό ενδεχόμενο, αφού το όνειρό του είναι να αγωνιστεί με τα γαλανόλευκα.

«Στόχος μου είναι να παίξω στην Εθνική Ελλάδος. Έχω ήδη μια κλήση στο ενεργητικό μου, στην Κ16. Έγιναν κάποιες κλήσεις από την εθνική Αλβανίας, αλλά αποφάσισα εδώ και αρκετό καιρό ότι η καλύτερη επιλογή για μένα είναι η Εθνική Ελλάδος. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και να με συμπεριλάβει στις επιλογές του στο μέλλον. Ελπίζω ότι μέσα από τις εμφανίσεις μου θα τον πείσω», ενώ για το μέλλον του είπε:

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι να τελειώσω τις υποχρεώσεις μου με τον Παναιτωλικό και να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Αν υπάρξουν προτάσεις, θα τις μελετήσω και θα δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ