Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον αντικαταστάτη του Τσόλακ

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον αντικαταστάτη του Τσόλακ

Άμεσα βρήκε ο ΠΑΟΚ τον ποδοσφαιριστή που έψαχνε για την επίθεση, με τον Μπράντον Τόμας που έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα να θεωρείται παίκτης του Δικεφάλου.

Από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας βρήκε ο ΠΑΟΚ τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Τσόλακ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρέιντζερς. Στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Άλκμααρ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε πως περιμένει επιθετικό μέσα στις επόμενες μέρες και λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως αυτός βρέθηκε ήδη και είναι ο Μπράντον Τόμας.

Ο 27χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα με τη φανέλα της οποία αγωνίστηκε πέρσι σημειώνοντας 9 γκολ και 2 ασίστ σε 41 ματς και θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ για 1+1 χρόνο. Πρόκειται για επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Νέλσον Ολιβέιρα καθώς είναι πιο τεχνίτης και ευκίνητος.

Διαβάστε επίσης: Ο αλύγιστος Ναδάλ πέρασε στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον!

Η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση από τον Δικέφαλο. Ο Τόμας έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Μαγιόρκα και έχει παίξει επίσης σε Ρεν, Οσασούνα, Χιρόνα και Λεγανές. Από τα 231 ματς της καριέρας του μόνο τα 20 είναι σε πρώτη κατηγορία (11 στη Ligue 1 και 9 La Liga).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ