ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει του Άμραμπατ – Απορρίφθηκε πρόταση της Ουτρέχτης

ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει του Άμραμπατ – Απορρίφθηκε πρόταση της Ουτρέχτης

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κριθεί το μέλλον του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ, με τον Μαροκινό άσο να επιθυμεί να αποχωρήσει.

Το μέλλον του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ συνεχίζει να βρίσκεται στον… αέρα, την ώρα που τα σενάρια για την Ουτρέχτη δίνουν και παίρνουν.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Εξελίξεις με Πινέδα, αλλαγή στάσης από τη Θέλτα

Μάλιστα, η ολλανδική ομάδα φέρεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση στους «κιτρινόμαυρους» για την απόκτηση του Άμραμπατ, η οποία όμως δεν ικανοποίησε τα «θέλω» της ΑΕΚ και απορρίφθηκε.

Όπως και να ‘χει, ο Μαροκινός εξτρέμ είναι στην Ελλάδα και περνάει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ένωσης, όμως η παραμονή του στην ομάδα «παίζεται».

Ο 35χρονος άσος δεν δείχνει να έχει αλλάξει γνώμη και επιμένει να θέλει να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους» και να γυρίσει στην Ολλανδία κοντά στην οικογένεια του. Τις επόμενες ώρες ενδέχεται να συναντηθεί με ανθρώπους της διοίκησης, προκειμένου να ξεκαθαρίσει άμεσα το ζήτημα.

Υπάρχουν πιθανότητες να θελήσει να μιλήσει μαζί του και ο Ματίας Αλμέιδα που θα επιθυμούσε να έχει τον Μαροκινό στη διάθεση του την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ