ΑΕΚ: «Επιβεβαίωση προτεραιότητας για τους περσινούς κατόχους διαρκείας»

ΑΕΚ: «Επιβεβαίωση προτεραιότητας για τους περσινούς κατόχους διαρκείας»

Διευκρινήσεις της ΑΕΚ για τους περσινούς κατόχους που επιθυμούν να αγοράσουν το νέο εισιτήριο διαρκείας στην «OPAP Arena» ηλεκτρονικά.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ ενημέρωσε τους περσινούς κατόχους διαρκείας για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να αγοράσουν εισιτήριο κατά προτεραιότητα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαλτάκος θέλει έλεγχο της διαιτησίας από την ΕΠΟ, αλλά έχει απλήρωτους τους διαιτητές

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Εν όψει της δεύτερης περιόδου διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 (από την Παρασκευή 22 Ιουλίου, μέχρι και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου), η οποία αφορά τους περσινούς κατόχους, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει τα εξής:

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέσω διαδικτύου, προκειμένου να αποφύγουν πιθανή αναμονή στο φυσικό σημείο πώλησης ή στο τηλεφωνικό κέντρο, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας», ώστε να πιστοποιηθεί ότι πράγματι ανήκουν στην κατηγορία των περσινών κατόχων.

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην φόρμα που θα αναρτηθεί στο aekfc.gr και να λάβει απάντηση στο e-mail που θα δηλώσει, με τον κωδικό που θα του επιτρέψει μόλις ανοίξει το σύστημα πώλησης να προχωρήσει στην αγορά του διαρκείας του. Η διαδικασία επιβεβαίωσης προτεραιότητας θα αρχίσει από την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί αυστηρά το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 14.00.

Προσοχή: Οι φίλαθλοι που σκοπεύουν να αγοράσουν το διαρκείας τους από το φυσικό σημείο πώλησης ή τηλεφωνικά, δεν έχουν λόγο να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ