Νέσμπεργκ: «Πάω στον ΠΑΟΚ, είμαι έτοιμος για την πρόκληση»

Νέσμπεργκ: «Πάω στον ΠΑΟΚ, είμαι έτοιμος για την πρόκληση»

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ μίλησε για πρώτη φορά για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως είναι έτοιμος να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως έχει δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και τόνισε πως είναι έτοιμος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Άμραμπατ στην ΑΕΚ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ αλλά πλησιάζουν οι μέρες να φύγω. Είναι παράξενο για μένα ότι φεύγω από την Βαλερένγκα μετά από 20 χρόνια.

Και πολύ παράξενο που θα παίξω σε μια ομάδα εκτός Νορβηγίας. Είχα κι άλλες προτάσεις πιο νωρίς από αυτήν που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ αλλά η ομάδα μου απαντούσε αρνητικά.

Θεωρώ την επιλογή μου πολύ καλή. Έχω ρωτήσει για να μάθω πράγματα για τον ΠΑΟΚ και γι αυτό δέχθηκα την πρόταση. Είμαι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση και θα προσπαθήσω να πρωταγωνιστήσω στη νέα μου ομάδα.

Ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω και ο ΠΑΟΚ με βοηθάει σε αυτό. Η Βαλερένγκα προσπάθησε να με κρατήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά δεν τα κατάφερε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ