«Η Στουτγάρδη νίκησε ΠΑΟΚ και Νυρεμβέργη για Περέα»

«Η Στουτγάρδη νίκησε ΠΑΟΚ και Νυρεμβέργη για Περέα»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πούλησε τον Περέα στην Στουτγκάρδη, με την «Kicker» να εμπλέκει τον ΠΑΟΚ στις ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ο Χουάν Χοσέ Περέα είναι ποδοσφαιριστής της Στουτγάρδης, με τη γερμανική ομάδα να βγάζει από ταμεία της περίπου 2,2 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του και τον ΠΑΣ Γιάννινα να πραγματοποιεί πώληση ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Σύμφωνα με το «Kicker» ωστόσο, για τον Κολομβιανό επιθετικό είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ, με το δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως οι Σουηβοί άρπαξαν τον 22χρονο ποδοσφαιριστή από το Δικέφαλο και τη Νυρεμβέργη. Ο Περέα βρισκόταν στη λίστα των ασπρόμαυρων αλλά προτιμήθηκε να κινηθούν προς άλλους επιθετικούς.

Διαβάστε επίσης: Νόλε, ο βασιλιάς του Wimbledon (3-1)

Επίσης, γίνεται αναφορά στα έξω αγωνιστικά προσόντα του Περέα, τονίζοντας πως μιλάει πέντε γλώσσες. «Αυτός είναι ένας ωραίος χαρακτήρας που προσθέτει αξία στην ομάδα», γράφει το δημοσίευμα.

Τέλος, ο Κολομβιανός δεν προορίζεται μόνο για την κορυφή της επίθεσης, καθώς όπως αναφέρει η Kicker ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεύτερος επιθετικός, όσο κα στα άκρα της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ