«Βουίζει» η Ξάνθη για συμφωνία ΠΑΟΚ-Παπαδημητρίου

«Βουίζει» η Ξάνθη για συμφωνία ΠΑΟΚ-Παπαδημητρίου

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να φέρει στον ΠΑΟΚ ανθρώπους του ποδοσφαίρου που θα πλαισιώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, φέρνει τον Γιάννη Παπαδημητρίου προ των πυλών της Τούμπας.

Μια ακόμα παρέμβαση, αυτή την φορά αναγκαία, έχουμε από τον Ιβάν Σαββίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Αυτή την φορά δεν θα έχουμε αλλαγή στο πόστο του προπονητή, καθώς υπάρχει ειλημμένη απόφαση να παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά σε καίρια πόστα που θα βοηθήσουν την ομάδα και το έργο του Ρουμάνου τεχνικού. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται όλο και πιο έντονα στην Τούμπα είναι αυτό του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ο 41χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Ακριτικής ομάδας έχει συνεργαστεί με τον προπονητή του ΠΑΟΚ με τον τελευταίο, γνωρίζει τις ικανότητές του και μάλιστα με προτροπή του Λουτσέσκου, οι δύο πλευρές έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές. Η πρώτη ήταν στο γήπεδο της Τούμπας όταν ο Παπαδημητρίου βρέθηκε στην σουίτα του Ιβάν Σαββίδη μαζί με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου πριν από μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την πόλη της Ξάνθης οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια με την συμφωνία να ανακοινώνεται με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο 41χρονος τεχνικός διευθυντής για την ώρα αποφεύγει να πει οτιδήποτε για το συγκεκριμένο θέμα, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να «κατεβάσει» από την επικαιρότητα την πιθανή έλευση του στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ