«Επίσημη πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ για τον Πλάνιτς»

«Επίσημη πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ για τον Πλάνιτς»

Στη Σερβία αναφέρουν ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς που αγωνίζεται στη Μακάμπι Χάιφα, προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία για την απόκτηση του Πινέδα, φαίνεται πως έχει βάλει μπροστά για την απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού. Η Ένωση λοιπόν φέρεται να έχει κάνει γερό μπάσιμο για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος είχε απασχολήσει την ομάδα και τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Μακάμπι Χάιφα (προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League) και ο Ματίας Αλμέιδα φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του άμεσα, με τον παίκτη να είναι πιθανό εφόσον ισχύουν όσα γράφονται να μην αγωνιστεί στα κομβικά παιχνίδια του Ολυμπιακού με την ομάδα από το Ισραήλ, προκαλώντας της ηχηρό πλήγμα.

Σύμφωνα μάλιστα με τη σερβική Telegraf, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά για την απόκτηση του 30χρονου στόπερ καταθέτοντας την Τρίτη πρόταση στη Μακάμπι που φτάνει τα 1,3 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του Πλάνιτς, η Ένωση είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της ακόμα κι αν η ισραηλινή ομάδα αρνηθεί την πρόταση. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η ΑΕΚ σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της στα 1,8 εκατ. ευρώ καλύπτοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πλάνιτς και να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πλάνιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τη Μακάμπι Χάιφα και η ισραηλινή ομάδα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στα προκριματικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο ισραηλινός σύλλογος φέρεται να του προτείνει νέο συμβόλαιο, αλλά με λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που θέλει να δώσει στον παίκτη η ΑΕΚ. Αυτό που είναι σημαντικό να τονιστεί είναι ότι από την Ένωση αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την περίπτωση του Πλάνιτς προς το παρόν και τονίζουν ότι ενώ είχε απασχολήσει στο παρελθόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Telegraf: «Οι Έλληνες προσφέρουν στον παίκτη σημαντικά καλύτερο μισθό, και είναι έτοιμοι, αν η απάντηση είναι αρνητική, να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποχώρησης και να σπάσουν το συμβόλαιο του παίκτη με την Μακάμπι»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ