ΠΑΟΚ: Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Νάρεϊ

ΠΑΟΚ: Ερχεται στη Θεσσαλονίκη ο Νάρεϊ

Την Παρασκευή (15/7) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Κάλεντ Νάρεϊ, καθώς ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με την Φόρτουνα για την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού.

Στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αναμένεται την Παρασκευή (15/7) ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο 28χρονος Γερμανός εξτρέμ θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Δικέφαλο του Βορρά για τρία χρόνια.

Οι Θεσσαλονικείς, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, ήταν σε προχωρημένες επαφές με την Φόρτουνα και τελικά κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή και να κάνουν δικό τους τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Διαβάστε επίσης: Έβγαλε πιστόλι σε αστυνομικό ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής (vid)

Ο Κάλεντ Νάρεϊ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με τον 28χρονο να ολοκληρώνει την περσινή χρονιά με 8 γκολ και 15 ασίστ σε 33 αναμετρήσεις. Ο Νάρεϊ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λεβερκούζεν, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Ντόρτμουντ και Γκρόιτερ Φιρτ. Η Φορτούνα τον είχε αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από το Αμβούργο.

Η μεταγραφή του Γερμανού μεσοεπιθετικού θα φτάσει σχεδόν το 1.5 εκατ. ευρώ, με τον 28χρονο πλέον να ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα. Μετά την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της μετακίνησής του στον Δικέφαλο του Βορρά, θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ